top of page
Yoghurt naturel
Verkrijgbaar in glazen flessen van 1 liter en 500 ml
Onze biologische yoghurt wordt gemaakt van eigen A2A2-melk en een mix van yoghurtculturen. Hierdoor krijgt onze yoghurt een frisse en lichtzure smaak. Om onze yoghurt te maken, pasteuriseren we de melk eerst op hoge temperatuur en voegen we daarna een mengeling van yoghurtculturen toe. Vervolgens krijgt de yoghurt een nacht de tijd om zich te ontwikkelen tot een heerlijk en vol product.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde volle A2A2-koemelk* (lactose), yoghurt cultuur
* van biologische oorsprong
Inhoud | Prijs |
---|---|
1 liter | € 2,55 |
500 ml | € 1,80 |
Voedingswaarden
Voedingswaarden | per 100 ml |
---|---|
Energie | 261 kJ / 62 kcal |
Vet | 4,0 gram |
waarvan verzadigd | 2,8 gram |
Koolhydraten | 3,1 gram |
waarvan suikers | 3,1 gram |
Eiwitten | 3,5 gram |
Zout | 0,1 gram |
bottom of page