top of page
Pagina 4.png

Zuivel van Hillekens Hoeve

Sinds oktober 2021 zijn Maartje en Annelies gestart met het maken van zuivelproducten van eigen biologische A2A2-melk. Het assortiment bestaat uit gepasteuriseerde melk, chocolademelk (alleen in het najaar/winter), yoghurt (met vruchten), vanillevla en hangop (met vruchten). Om er zeker van te zijn dat jij jouw favoriete toetjes in de koelkast kan zetten, raden we je aan de producten te bestellen via onze website of ons bestelformulier. Dit kan tot uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur. Je kunt jouw bestelling vervolgens op zaterdag bij ons in Etten-Leur ophalen.

Hillekens Hoeve - Zuivelassortiment
Anker 1

Informatie

Aanbod

Ons assortiment bestaat uit gepasteuriseerde melk, chocolademelk (in najaar/winter), yoghurt, vruchtenyoghurt, vla, hangop en hangop met vruchten. 

Openingstijden

Ons afhaalpunt is geopend op zaterdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Je bent ook zonder bestelling welkom, maar dan kunnen we niet garanderen dat alles op voorraad is.

Iedere week kun je via onze website of ons bestelformulier zuivelproducten bestellen. Dit hoeft natuurlijk niet, maar op deze manier ben je er wel zeker van dat je jouw favoriete producten in de koelkast kan zetten. 

 

Je kunt tot uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur een bestelling plaatsen. Voor bestellingen die na die tijd bij ons binnenkomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat alles geleverd wordt. Dit vanwege het productieproces dat al op dinsdag wordt gestart. Op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur kun je jouw bestelling ophalen bij ons in Etten-Leur. 

 

Mocht dit niet uitkomen, neem dan contact met ons op voor eventueel andere mogelijkheden. Wij bezorgen geen zuivel aan huis. Pas bij afhalen reken je jouw bestelling af. Dit kan contant of per pin.

Kom je zonder bestelling langs? Dan ben je ook van harte welkom! Hiervoor geldt ook dat ons afhaalpunt alleen open is op de hierboven genoemde tijden.

Wil je meer weten over onze producten? Heb je interesse om onze producten in jouw winkel te leggen? Of wil je onze zuivel verwerken in gerechten van jouw horecazaak? Wij staan open voor suggesties en samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met Maartje via zuivel@hillekenshoeve.nl of 06 18867680.

 

klik hier om direct naar de bestellijst te gaan

Onze producten zijn ook te verkrijgen en/of te proeven bij:

logo.png
Hillekens Hoeve - Grazende Koeien
bottom of page