Zuivelverkoop

Iedere week kun je via onze website of ons bestelformulier zuivelproducten bestellen. Dit hoeft natuurlijk niet, maar op deze manier ben je er wel zeker van dat je jouw favoriete producten in de koelkast kan zetten. Je kunt tot uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur een bestelling plaatsen. Voor bestellingen die na die tijd bij ons binnenkomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat alles geleverd wordt. Dit vanwege het productieproces dat al op dinsdag wordt gestart. 

Op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. kun je jouw bestelling ophalen bij ons in Etten-Leur. Mocht dit niet uitkomen, neem dan contact met ons op voor eventueel andere mogelijkheden. Wij bezorgen geen zuivel aan huis. ​Kom je zonder bestelling langs? Dan ben je ook van harte welkom! Hiervoor geldt ook dat ons afhaalpunt alleen open is op de hierboven genoemde tijden.

Heb je moeite met het doen van online bestellingen? Of vind je het fijner om gewoon een mailtje te sturen met jouw bestelling? Download hieronder de bestellijst en stuur deze ingevuld terug naar zuivel@hillekenshoeve.nl. Je mag je bestelling ook appen naar Maartje via 06 1886 7680,

goed om te weten

Bestellen

Uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur

Ophalen

Zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur

Betaling

Bij ophalen van jouw bestelling. Contant of via een betaalverzoek.

Achtergrond Hillekens Hoeve

Melk

Onze biologische A2A2-melk komt rechtstreeks vanuit de koe in onze melkkoeltank. De enige bewerking die gedaan wordt, is pasteurisatie. Dit houdt in dat de melk verhit wordt om eventuele ziektekiemen te doden. We verhitten de melk op lage temperatuur waardoor de oorspronkelijke smaak en textuur zoveel mogelijk behouden blijft. Doordat melk een natuurproduct is, kunnen de vet- en eiwitgehaltes in de melk enigszins variëren. Dit heeft te maken met het voer van de koeien en het weer gedurende het seizoen.