Melktap

Onze melk gaat naar EKO Holland, onze zuivelcoöperatie. Toch zijn wij ook druk op zoek naar wegen om onze melk op andere manieren op de markt te brengen. Daarom is er een melktap op ons erf geplaatst, waaruit u zelf rauwe, biologische A2A2-melk kunt tappen. De burgemeester van Etten-Leur heeft op 21 oktober de eerste biologische melk getapt, waarmee de tap officieel geopend is.

Melktap Hillekens Hoeve
© Etten-Leur Bulletin – Alexander Vingerhoeds

Hoe werkt het?

De melktap werkt als volgt: je plaatst een fles in de afvulunit, stopt muntgeld in de automaat, drukt op de knop en de fles wordt gevuld. Flessen kunt u bij ons aanschaffen, maar u mag ook een eigen fles meebrengen. Wij moeten adviseren om deze rauwe boerenmelk te koken vóór consumptie. 

 

De melktap is dagelijks geopend van 08.00 - 19.00 uur.

Melktap Hillekens Hoeve
© Etten-Leur Bulletin – Alexander Vingerhoeds

Hoe kunt u helpen?

U kunt ons helpen de melktap tot een succes te laten worden door daadwerkelijk melk te komen tappen. Maar u kunt ons ook helpen door middel van onze crowdfundingsactie.

  

Wilt u met uw bedrijf onze melktap steunen, dan kunt u kiezen uit de onderstaande opties:

  • Voor € 100,- krijgt u een boerderijexcursie voor 4 personen met een echte boerenlunch en producten + vermelding op onze website
  • Voor € 250,- krijgt u een boerderijexcursie voor 10 personen met een echte boerenlunch en producten + vermelding op onze website
  • Voor € 500,- of meer nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

 

Ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Natuurlijk mag u ook gewoon doneren!

Help nu mee!

Na invullen van dit formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op via het opgegeven mailadres.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.