Natuur Brabants Landschap - Hillekens Hoeve
 

Privacy en cookies

Privacy is belangrijk. Dat vind jij en dat vinden wij ook. Daarom doen wij er alles aan de informatie die je ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens te behandelen. Deze privacyverklaring is opgesteld om informatie te geven over hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door Hillekens Hoeve.

 

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Ook vind je hier jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

 

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die kunnen worden herleid tot een natuurlijk persoon. De uitleg van het begrip ‘verwerken’ is ruim en houdt onder meer in: verzamelen, opslaan, raadplegen, verwijderen en gebruiken. Op het moment dat jouw persoonsgegevens door jou of door een derde met Hillekens Hoeve worden gedeeld, verwerkt Hillekens Hoeve deze gegevens.

Over Hillekens Hoeve

Hillekens Hoeve is het biologische melkveebedrijf van Jack en Annelies Verhulst. Dit bedrijf is gevestigd in Etten-Leur. Wij produceren biologische A2A2-melk, verkopen deze voor een deel op eigen erf via een melktap en geven rondleidingen aan geïnteresseerden. De verzamelde gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de dienstverlening en zakelijke afhandeling van Hillekens Hoeve.

Welke persoonsgegevens verzamelt Hillekens Hoeve?

Bij het bezoeken van de website van Hillekens Hoeve worden verschillende gegevens aan ons verstrekt, zoals het gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internetbrowser. Hieronder lichten wij toe welke gegevens worden verzamelt.

 

Google Analytics

Google Analytics is een dienst die de gegevens van websitebezoekers analyseert. Wij maken gebruik van deze dienst om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website. Met dit inzicht kunnen wij onze website optimaliseren. Google Analytics gebruikt hiervoor een geanonimiseerd IP-adres. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google Analytics hanteert zelf ook een beleid wat online vindbaar is.

 

Social Mediakanalen

Hillekens Hoeve maakt gebruik van verschillende social mediakanalen, namelijk: Facebook en Instagram. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van buttons, linken en/of contactformulieren. Ook deze social mediakanalen verzamelen informatie. Om duidelijk te krijgen wat er met de gegevens gebeurt, kan de privacyverklaring van de social mediakanalen uitsluitsel bieden.

 

Contactformulier

Via het contactformulier kun je vragen aan ons stellen. We vragen jou je naam, telefoonnummer en e-mailadres en natuurlijk jouw vraag in te vullen via dit formulier. Op deze manier weten we van wie de vraag afkomstig is en kunnen we je vraag beantwoorden per mail of telefoon. Door het formulier in te vullen, verleen je toestemming om over het betreffende onderwerp contact op te nemen.

 

Hillekens Hoeve gebruikt de reCAPTCHA service van Google om gegevens te beschermen die verstuurd worden via de website. Deze functie controleert of een bericht door een persoon wordt verstuurd, om zo te voorkomen dat ‘spam bots’ bijvoorbeeld automatische berichten sturen.

De gegevens die deze dienst gebruikt worden niet samengevoegd met andere gegevens van Google. De gegevens die gebruikt worden om te analyseren dat je geen robot bent, bevatten je IP-adres maar ook informatie over onder andere je browser en de duur van het bezoek aan de website van Hillekens Hoeve. Het IP adres wordt afgekort en daardoor anoniem gemaakt in landen die deel uitmaken van de EU en staten die deelnemen aan het Verdrag voor het Europese Economische Gebied. In uitzonderingsgevallen wordt een IP adres volledig doorgegeven aan een Google server in de Verenigde Staten en daar afgekort. Op verzamelen van deze gegevens is het privacybeleid van Google van toepassing.

Wat doet Hillekens Hoeve met cookies?

Een cookie is een bestand dat door een website (in dit geval www.hillekenshoeve.nl) wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. Er staat dan een cookie op de harde schijf. Wanneer jij de volgende keer weer de website bezoekt, kan de opgeslagen informatie die in de cookie staat, worden teruggestuurd naar deze website.

 

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Hieronder gaan we in op welke cookies gebruikt worden en waarom.

 

Google Analytics

Onze website plaatst cookies van Google. De informatie die Google krijgt uit de cookie wordt geanalyseerd. Deze informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Google heeft van ons geen toestemming gekregen om informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers. Voor meer informatie over het beleid van Google Analytics, zie de website van Google.

 

Social Media buttons

De verschillende social mediakanalen gebruiken een code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social mediakanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. Lees het privacybeleid van de door Hillekens Hoeve gebruikte social mediakanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

 

Uitschakelen en verwijderen

Je kunt cookies uitschakelen of verwijderen. Hiervoor moet je zijn bij de instellingen van je browser. Kom je er niet uit? Gebruik dat de help-functie van de browser.

 

Met welke doelen verzamelt Hillekens Hoeve mijn persoonsgegevens?

Hillekens Hoeve verwerkt persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

  • Het in contact kunnen treden om een vraag te beantwoorden;

  • Het informeren over wijzigingen in dienstverlening of producten;

  • Het kunnen toezenden van documentatie;

  • Het behouden en verbeteren van goede dienstverlening;

  • Het analyseren van jouw websitebezoek;

  • Marketing en communicatie.

 

Hoelang bewaart Hillekens Hoeve mijn persoonsgegevens?

Hillekens Hoeve bewaart jouw gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Worden mijn gegevens met derden gedeeld?

Hillekens Hoeve verkoopt jouw gegevens niet aan derden en deelt jouw gegevens met derden alleen als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Hillekens Hoeve blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast kan Hillekens Hoeve jouw persoonsgegevens aan andere derden verstrekken in het kader van onze dienstverlening. Dit doen we echter alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

Kan ik mijn gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om Hillekens Hoeve een verzoek te doen je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook kun je Hillekens Hoeve verzoeken om overdracht van jouw persoonsgegevens of kun je bezwaar maken tegen het opslaan van de gegevens. Hillekens Hoeve heeft geen invloed op het gebruik van gegevens door social mediakanalen. Wanneer jij gebruikt wilt maken van de één van de rechten die hiervoor genoemd zijn of een vraag hebt, neem dan contact op via agrowcreation@gmail.com.

 

Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Hillekens Hoeve neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk heeft dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via agrowcreation@gmail.com.

 

Ik ben niet tevreden over de verwerking van mijn gegevens

Heb je een klacht over de verwerking van je persoonsgegevens? Je kunt hierover een klacht indienen bij de toezichthouder van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy- en cookiebeleid voor het laatst gewijzigd op 5 januari 2021