top of page
Pagina 4.png

Inspiratiebijeenkomst 5 - Natuurinclusieve landbouw

Ben jij een melkveehouder en overweeg je de stap naar biologisch te zetten? Maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je dat kunt doen? Of ben je benieuwd welk traject wij als biologisch en natuurinclusief melkveebedrijf hebben doorlopen? Graag nodigen wij u uit voor de vijfde inspiratiebijeenkomst natuurinclusieve landbouw op vrijdag 11 november van 12.00 - 16.00 uur op ons biologisch melkveebedrijf aan het Vlaanderbos 6 te Etten-Leur. Thema van deze vijfde bijeenkomst is Omschakelen naar biologisch: waar begin ik en hoe doe ik dat?. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is of meer wil weten over natuurinclusieve en (omschakelen naar) biologische landbouw.

 

De bijeenkomst start om 12.00 uur met een lunch. Daarna zullen Jack Verhulst (boer op Hillekens Hoeve) en gastspreker Hanna Pluimes (Adviseur Voor Bio) verder ingaan op dit thema. Vervolgens zal middels een farmwalk de praktijk worden verkend. Afsluiting van deze bijeenkomst is rond 16.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar contact@hillekenshoeve.nl o.v.v. inspiratiebijeenkomst 5. Er is plek voor 30 aanmeldingen.

Anker 1

11 november 2022

Uitnodiging Inspiratiebijeenkomst 5 - Hillekens Hoeve.jpg
bottom of page