top of page
Pagina 4.png

Inspiratiebijeenkomst 6 - Natuurinclusieve landbouw

Er zijn in Nederland weinig boeren die ruige stalmest gebruiken om hun land te bemesten. Toch is deze mest erg waardevol voor de bodemvruchtbaarheid en bodemgezondheid. Wil jij meer weten over hoe wij ruige mest toepassen? Of ben je benieuwd welk traject wij als natuurinclusief melkveebedrijf hebben doorlopen? Graag nodigen wij u uit voor de zesde inspiratiebijeenkomst natuurinclusieve landbouw op dinsdag 9 april van 12.00 - 16.00 uur op ons biologisch melkveebedrijf aan het Vlaanderbos 6 te Etten-Leur. Thema van deze zesde bijeenkomst is Ruige stalmest: waarom niet?. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is of meer wil weten over natuurinclusieve landbouw.

 

De bijeenkomst start om 12.00 uur met een lunch. Daarna zullen Jack Verhulst (boer op Hillekens Hoeve) en gastspreker René Jochems (Groeibalans Teelt en Onderzoek) verder ingaan op dit thema. Vervolgens zal middels een farmwalk de praktijk worden verkend. Afsluiting van deze bijeenkomst is rond 16.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar contact@hillekenshoeve.nl o.v.v. inspiratiebijeenkomst 6. Er is plek voor 30 aanmeldingen.

Anker 1

9 april 2024

Uitnodiging Inspiratiebijeenkomst 6 - Hillekens Hoeve.jpg
bottom of page