top of page
Pagina 4.png

Opening Dutch Food Week:
Proeven op de Markt

De Dutch Food Week opent op vrijdag 7 oktober met 'Voorproeven op de Markt!' in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Boeren, tuinders, telers, vissers en organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. Ook wij zijn met onze zuivel daar te vinden!

image_1634216793.jpg
Anker 1

7 oktober 2022

De Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en zij vertellen dan het verhaal van grond tot mond. Dit jaar vindt Dutch Food Week voor de achtste keer plaats.

In de editie 2022 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

 

Op de Bossche markt laat Dutch Food Week genodigden en voorbijgangers voorproeven van Dutch Food Week 2022: er worden tal van innovatieve, educatieve en leuke (food)concepten gepresenteerd die gedurende de week onderdeel uitmaken van het bomvolle programma. Op de markt proef, ontdek en leer je over gezond, duurzaam en lekker eten. Er vinden korte intermezzo’s, kookdemonstraties en proeverijen plaats die worden georganiseerd door boeren, tuinders, telers en vissers en #DFW2022-partners. 

Kom jij ook bij ons voorproeven op de Markt?

bottom of page