top of page
Pagina 4.png

Vanaf 29 juni:
Biologisch grasgevoerd rundvlees

Vanaf zaterdag 29 juni verkopen wij biologisch, grasgevoerd rundvlees van eigen dubbeldoelkoeien. Ook is het vlees antibiotica-vrij. Via Whatsapp kun je het vlees bestellen (is niet per se noodzakelijk). Op zaterdag kun je jouw bestelling tussen 10.00 en 14.00 uur bij ons bedrijf ophalen of jouw favoriete vleesproducten bij ons kopen in het winkeltje.

biefstuk
Anker 1

29 juni 2024

Wij streven naar vierkantsverwaarding van ons vlees. Dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk delen van het dier tot waarde willen brengen. Dit betekent enerzijds dat we geen vlees willen verspillen. Anderzijds houdt dit in dat de opbrengst van het vlees ook lonend moet zijn voor de boer en de slager. Het kan daarom voorkomen dat niet alles op voorraad is, omdat sommige stukken vlees zijn uitverkocht. We wachten pas met slachten van een dier totdat alle stukken verkocht zijn of wanneer we zicht erop hebben dat alles verkocht gaat worden. 

Iedere moment kun je via Whatsapp vleesproducten bestellen. Dit hoeft natuurlijk niet, maar op deze manier ben je er wel zeker van dat je jouw favoriete vleesproducten kan bereiden. Op woensdagen tussen 17.00 en 18.00 uur en zaterdagen tussen 10.00 en 13.00 uur kun je jouw bestelling ophalen bij ons in Etten-Leur. Mocht dit niet uitkomen, neem dan contact met ons op voor eventueel andere mogelijkheden. Wij bezorgen geen vlees aan huis. ​Kom je zonder bestelling langs? Dan ben je ook van harte welkom! Hiervoor geldt ook dat ons afhaalpunt alleen open is op de hierboven genoemde tijden.

Wil je meer weten over onze producten? Heb je interesse om onze producten in jouw winkel te leggen? Of wil je ons vlees verwerken in gerechten van jouw horecazaak? Wij staan open voor suggesties en samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met Maartje via contact@hillekenshoeve.nl of 06 18867680.

bottom of page