top of page
Pagina 4.png

Vanaf 1 oktober:
Zuivelproducten van eigen melk

Vanaf vrijdag 1 oktober produceren en verkopen wij zuivel van eigen melk. Annelies en Maartje bereiden wekelijks yoghurt, hangop, vanillevla en (chocolade)melk (alleen in de winter). Via Whatsapp kun je de zuivel bestellen. Op zaterdag kun je deze tussen 10.00 en 14.00 uur bij ons bedrijf ophalen.

Hillekens Hoeve - Zuivelassortiment
Anker 1

1 oktober 2021

Iedere week kun je via Whatsapp zuivelproducten bestellen. Dit hoeft natuurlijk niet, maar op deze manier ben je er wel zeker van dat je jouw favoriete producten in de koelkast kan zetten. Je kunt tot uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur een bestelling plaatsen. Voor bestellingen die na die tijd bij ons binnenkomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat alles geleverd wordt. Dit vanwege het productieproces dat dinsdag al wordt gestart. 

Op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur kun je jouw bestelling ophalen bij ons in Etten-Leur. Mocht dit niet uitkomen, neem dan contact met ons op voor eventueel andere mogelijkheden. Wij bezorgen geen zuivel aan huis. ​Kom je zonder bestelling langs? Dan ben je ook van harte welkom! Hiervoor geldt ook dat ons afhaalpunt alleen open is op de hierboven genoemde tijden.

Wil je meer weten over onze producten? Heb je interesse om onze producten in jouw winkel te leggen? Of wil je onze zuivel verwerken in gerechten van jouw horecazaak? Wij staan open voor suggesties en samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met Maartje via zuivel@hillekenshoeve.nl of 06 18867680.

bottom of page