Hangop kers
Verkrijgbaar in potten van 500 ml
Onze biologische hangop is gemaakt van eigen A2A2-yoghurt die alle tijd krijgt om uit te lekken tot een romige, volle en lobbige hangop. De hangop heeft een hoog eiwit-percentage doordat het vocht uit de yoghurt lekt en een romige, dikkere structuur overblijft. In tegenstelling tot kwark (dat een kaasproduct is) behoort hangop tot de zure zuivelproducten. Uiteraard is onze naturel hangop van zichzelf al erg lekker, maar wij bieden deze hangop aan met een laagje biologische kersen onderin de pot!
Ingrediënten
83% gepasteuriseerde volle A2A2-koemelk* (lactose), yoghurt cultuur, sacharose*, 5,7% kersen*, water, maïszetmeel*, vlierbessensap*, natuurlijk kers aroma, rode bietensap*
* van biologische oorsprong
Inhoud | Prijs |
---|---|
500 ml | € 4,50 |
Voedingswaarden
Voedingswaarden | per 100 ml |
---|---|
Energie | 501 kJ / 120 kcal |
Vet | 6,1 gram |
waarvan verzadigd | 4,2 gram |
Koolhydraten | 10,9 gram |
waarvan suikers | 10,1 gram |
Eiwitten | 5,3 gram |
Zout | 0,1 gram |